ד"ר אדוה ברקוביץ' רומנו מסגל ההוראה בבית הספר היא הזוכה בפרס תמר של עמותת "אל הלב" לשנת 2022

ברכות לזוכה!

כבוד!

ד"ר אדוה ברקוביץ' רומנו מסגל ההוראה בבית הספר לעבודה סוציאלית היא הזוכה בפרס תמר של עמותת "אל הלב" לשנת 2022 לאשת מקצוע הפועלת בתחום הסיוע וההגנה לנערות בישראל.

ד"ר ברקוביץ' רומנו, עובדת סוציאלית, מומחית למגדר ומיניות, אקטיביסטית ויזמת חברתית, המתמחה בעבודה רגישת מגדר עם נערות, פועלת מזה 15 שנים לקידום שיוויון מגדרי, מניעת אלימות מינית וחינוך למיניות בריאה.

"פרס תמר", ע"ש תמר באום-דיקשטיין ז"ל, ניתן ע''י משפחתה של תמר ז"ל ויוענק בטקס מיוחד לציון יום המאבק באלימות כלפי נשים.