מועדי מפגשים ורישום לקורסים

כללי

• הרישום לקורסים לתלמידים בתואר ראשון, בתואר שני ובהשלמות שנה ב', הינו שנתי ומותנה בעמידה בדרישות מקדימות ובדרישות מסגרת הלימודים כפי שהן מובאות בידיעון, ונערך סמוך לתחילת שנת הלימודים.
  • הרישום לקורסים מתקיים בשיטת "המכרז" (bidding) לתלמידי תואר ראשון ושני.
  • את מערכת השעות כפי שנקלטה במחשב ניתן לראות באתר האינטרנט של האוניברסיטה. האחריות לרישום לקורסים ובדיקתם מוטלת על התלמיד בלבד.
  • בסוף תקופת הרישום על התלמיד לבדוק את תכנית הלימודים שלו כפי שנקלטה במחשב. קליטה נכונה של רישום הקורסים במחשב מהווה את הבסיס לרשומת הלימודים של התלמיד ולחישוב שכ"ל.
  • האחריות להרכבת תכנית הלימודים, בדיקת רשומת הלימודים ומילוי החובות חלה על התלמיד בלבד.

תואר ראשון

מפגש לתלמידים שנה א' :

יתקיים ביום ראשון ה-31.8.2014, בשעה 11:00, אולם 127, בניין ביה"ס לעבודה סוציאלית ע"ש בוב שאפל

ההשתתפות במפגש הינה חובה.

התלמידים מתבקשים לעיין בידיעון בית-הספר לפני המפגש.

מה קשור ומה למחוק שלא שייך לתואר ראשון?

תואר שני

מפגש לתלמידים שהתקבלו לשנה א' ולתלמידי תכנית ההשלמה שנה ב'–

יתקיים ביום ראשון ה-31.8.2014, בשעה 09:30, אולם 127, בניין ביה"ס לעבודה סוציאלית ע"ש בוב שאפל

ההשתתפות במפגש הינה חובה.

התלמידים מתבקשים לעיין בידיעון בית-הספר לפני המפגש.

תכנית ההשלמה

מפגש לתלמידים שהתקבלו לשנה א' –

מפגש לתלמידים שהתקבלו לשנה א'  לתכנית ההשלמה–
יתקיים ביום ראשון ה-31.8.2014, 11:00, אולם 128, בניין ביה"ס לעבודה סוציאלית ע"ש בוב שאפל
ההשתתפות במפגש הינה חובה.
התלמידים מתבקשים לעיין בידיעון בית-הספר לפני המפגש.                      **שימו לב, כי תלמידי תכנית ההשלמות לא ירשמו לקורסים בבידינג אלא יתקיים רישום על ידי המזכירות**

הרישום לקורסים ייערך בשיטת "המכרז" (bidding) –

המקצה הראשון יתחיל ביום ראשון ,7.9.2014 בשעה 11:00 ויסתיים ביום שלישי, 9.9.2014 בשעה 10:00.

המקצה השני יתחיל ביום שלישי, 16.9.2014 בשעה 11:00, ויסתיים ביום חמישי 18.9.2014 בשעה 10:00.

רישום לתלמידים הלומדים חטיבה בעבודה סוציאלית – הרישום ייעשה במזכירות הסטודנטים , בניין ביה"ס לעבודה סוציאלית ע"ש בוב שאפל

ביום  שלישי

21.10.14

9:00-12:00

רישום תלמידים ממחלקות אחרות* - הרישום ייעשה במזכירות הסטודנטיםבניין ביה"ס לעבודה סוציאלית ע"ש בוב שאפל

ביום  שלישי

4.11.14

9:00-12:00

* הרישום לתלמידים ממחלקות אחרות מותנה במספר המקומות שיישארו בקורסים השונים, ועמידה בדרישות הקדם.

רישום בשיטת המכרז (bidding)

מועדי הרישום לקורסים בשיטת המכרז

הרישום מיועד לתלמידי התואר הראשון והתואר השני (פעילים וחדשים) וכן תלמידי תכנית ההשלמות בשנה ב'.

מקצה ראשון

המקצה הראשון יתחיל ביום ראשון ,7.9.14 בשעה 11:00 ויסתיים ביום שלישי ,9.9.14 בשעה 10:00.

מקצה שני

במקצה השני:

לתלמיד התואר הראשון ותלמיד שנה ב' בתואר השני: ניתנת הזדמנות לתקן ולשפר את שיבוצו, תוך שהוא מתחרה על המקומות שנותרו פנויים לאחר המקצה הראשון. במקצה זה עומדים לרשות התלמיד (מחדש) סך כל הנקודות שעמדו לרשותו במקצה הראשון. (הסבר על הקצאת הנקודות ראה בהמשך).

לתלמיד שנה א' בתואר השני: ולתלמידי השלמה בשנה ב' המקצה השני הוא מקצה חובה - מיועד להרשמה לקורסי בחירה.

תשלום המקדמה על חשבון שכר הלימוד הוא תנאי גישה למערכת

ברצוננו להביא לידיעתכם כי הרישום לקורסים יתאפשר רק לסטודנטים שיסדירו שכר לימוד בטרם הרישום. לתשומת ליבכם, עליכם לשלם את התשלום הראשון של שכ"ל עד ה-24.8.2014. גם אם בספח התשלום מצויין תאריך מאוחר יותר. סטודנט שלא יסדיר את שכ"ל במועד לא יוכל להזין את תכנית הלימודים שלו  במועד ועקב כך סיכוייו להירשם לקורסים הרצויים לו, ירדו.

תלמיד שאיחר בתשלום המקדמה ע"ח שכר הלימוד יהיה חייב להציג שובר תשלום חתום ע"י הבנק בעת הרישום בכיתת המחשבים, או לשולחו לפקס: 03-6406882, אם הרישום נעשה מחוץ לאוניברסיטה, וזאת על מנת לשחרר את קוד המשתמש שלו לצורך הרישום. אין לפנות בבקשה לשחרור הקוד במועד הסמוך לסגירת המקצה.

לפרטים ומועדים לרישום באמצעות ה- Bidding >>